Restaurace a catering

Domů » Firemní akce » Restaurace a catering

Kvalitní gastronomie pro Váš event či konferenci

Kompletně se postaráme o účastníky Vaší firemní akce, protože víme, jak je jídlo pro hosty důležité.

Pochutnáte si u nás nejen na oblíbených jídelech z klasické české kuchyně. Vaříme je poctivě a s láskou, což dokazuje i certifikace naší restaurace v systému CzechSpecials.

Naše nabídka je však mnohem širší včetně mnoha možností vegetariánských jídel.

Kompletní catering pro Váš úspěch

Snídaně nabízíme v podobě bohatých bufetových stolů s nabídkou teplých i studených jídel. K snídaním je možno doobjednat příplatkové položky jako např. osvědčené polévky po náročných nocích či třeba ovocné a zeleninové smoothie.
Začíná-li akce hned od rána, doporučujeme přiobjednat příjezdovou snídani pro účastníky, kteří na hotelu nespali a aby stihli brzký začátek, museli brzy vstávat. Je to vlastně taková pestřejší varianta příjezdového coffeebreaku.

Coffeebreaky jsou nezbytnou součástí našich konferenčních služeb. Nápoje nabízíme nejčastěji formou balíčků s neomezenou konzumací teplých a studených nápojů po celé dopoledne či odpoledne. Kromě klasického sladkého či slaného občerstvení doporučujeme též ovoce či křupavou zeleninu s chutnými dipy.

Servírovaná jídla na obědy a večeře jsou nejekonomičtější variantou. V zájmu rychlého průběhu jídla si hosté vybírají jídlo předem či se třeba na příjezd volí jednotné jídlo.

Bufety postupně nahrazují servírovaná jídla, protože dávají hostům svobodu si jídlo vybrat podle své aktuální chuti a hladu či pokrmy různě zkombinovat.

Bohaté rauty se používají nejčastěji na večeře, kdy pestrá nabídka rautových položek se stává součástí večerní zábavy a dodává akci na prestiži.

Grilování bývá častým doplňkem rautu. Nejčastěji se griluje skvěle naložené prasátko, ale jsou možné třeba i krůty apod. Griluje se vždy venku, a to za každého počasí. Ani sníh a mráz nevadí, jen musíme začít trochu dříve, aby vše bylo nachystané na dohodnutou hodinu. Velice oblíbené je grilování prasete třeba i jako součást vánočních večírků.

Druhou večeři alespoň v podobě něčeho malého (např. šunkové a salámové mísy, gulášek či chléb s pomazánkou) doporučujeme vždy, když není raut. Účastníci akcí mají totiž často potřebu něčeho k zakousnutí, když nejdou spát „se slepicemi“, ale dobře se baví až do noci.

Naši hosté si rádi večer užijí v hotelové restauraci. Provozní dobu pro firemní akce a večírky lze proto vždy předem dohodnout. Při příznivém počasí můžeme zajistit venkovní grilování s možností velice příjemného posezení u rybníka. Jak se můžete přesvědčit i na fotkách, základem pro naše vynikající jídla je práce profesionálních kuchařů v nové a moderně vybavené kuchyni.

Stravovací prostory

Díky rozsáhlým prostorám dokážeme zajistit příjemné posezení i pro velká setkání či například oddělit souběžné akce.

  • hotelová restaurace s barem je určena až pro 120 hostů
  • salonek restaurace pojme až 50 návštěvníků
  • velká terasa s krásným výhledem na rybník nabízí posezení pro 60 osob, schody zajišťují volný přístup a pohyb hostů
  • malá zahrádka pro cca 20 osob je stabilně zakrytá, v chladném období je možné zakrýt její boky tak, aby bylo posezení příjemné i v mimosezónním období
  • pod terasou se pod střechou a přitom venku může posadit i přes 80 osob
  • posezení u rybníka s vlastním barem nabízí soukromí pro oddělené akce s cca 30 místy uvnitř a 40 venku pod pergolou
  • v konferenčních prostorech je možné pořádat i velké akce, a to i ve slavnostním banketovém uspořádání; samozřejmostí je i sál s barem

Po dohodě lze prodloužit provozní dobu restaurace tak, aby vyhovovala potřebám účastníků Vaší akce.